събота, 30 януари 2010 г.

хороскоп за втория срок


ОВЕН
Ще научите азбучната истина, че вратите на елитното училище никога не се отварят с таран. Най-лесно е с крак, като ръцете ви са заети с дарове или с писане на чек за дарение.

ТЕЛЕЦ
Ще трябва да изведете златния телец на паша. Най-добрата трева за него е в градинката пред училището на сина ви.

БЛИЗНАЦИ
Вероятно знаете, че който се учи, той ще сполучи. Но ви предстои да научите, че който получи, той ще ви учи.

РАК
Не от учителите, а от охраната в училище детето ви ще научи простата истина – еврото изхарчи сам, долара раздели с приятели, а лева дай на врага си.

ЛЪВ
Добре е да приучите детето си да не храни учителите, а да храни уважение към тях и да не ги закача, когато се хранят. И без това им се случва рядко.

ДЕВА
99 деви е имало само в девическото училище през 1899 година. И това не е сигурно. По-добре обяснете на дъщеря си, че 69 освен другото е и обикновено двуцифрено число.

ВЕЗНИ
Бъдете обективни при помощта си за домашните по аритметика.
В училище 2 и 2 е 4... 5 ... най-много 6. Сметките, на които сте учили детето в частния ви магазин са от областта на приложната математика.

СКОРПИОН
Не забранявайте на детето си да ходи на училище с тъмни очила. Все пак науката е слънце.

СТРЕЛЕЦ
Не се опъвайте, ако тройката струва 100, четворката 200, петицата - 400, а шестицата - цели 800. Явно детето ви е закъсало на урока за геометична прогресия.

КОЗИРОГ
Ако имате две ризи, не давайте едната на учителя на детето си. Той не ви е ближен. По-добре му дайте възможност сам да избира.

ВОДОЛЕЙ
Частното училище е частен случай в България. Трябва да му посвещавате голяма част от частните си разходи, частните приходи, частните спестявания и да си вземете час при частен психотерапевт.

РИБИ
Ако приемете, че с приемните изпити всичко е свършило, няма да приемат детето ви добре. Приемете, че това е само приемната и всяка следваща врата също е с платен вход.

Няма коментари:

Публикуване на коментар